top of page

Nu het 'Buitenleven' steeds meer aan belang wint, heeft CasaUmana een nieuw concept van 'outdoor living' ontwikkeld met weerbestendige keukens, bars en meubels voor binnen- en buitengebruik. 

CasaUmana beschikt over een zeer ervaren team van ontwerpers en meubelmakers om samen met u uw 'outdoor living' droomproject te realiseren. 

CasaUmana's eigen merk van 'in-outdoor kitchens' worden allemaal in eigen atelier vervaardigd in België en zijn 100% handgemaakt. Voor de keukens wordt voornamelijk Corian Dupont als materiaal gebruikt ; een UVbestendig solid surface materiaal met 10 jaar garantie.  

De U1 CasaUmana keuken met verschuifbaar bovenblad is een uniek ontwerp in uw 'outdoor living' project. 

Het bovenblad kan op een eenvoudige manier worden opengeschoven aan de hand van een geleidestysteem, bestaande uit unieke inox kogelladers die hiervoor speciaal zijn ontworpen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om in korte tijd de keuken om te toveren tot een unieke bar. 

Bij het klaarmaken van uw favoriete gerechten vormt het meubelblok het centrale punt waar uw gasten samenkomen voor een heerlijk aperitief.

What's in the name : in-outdoor Kitchen. De keuken is mobiliseerbaar door vier grote, stevige en wenkbare wielen in gegalvaniseerd staal. U heeft dus de optie de keuken zowel binnen als buiten te gebruiken.  

De watertoevoer kan aangesloten worden met een eenvoudige tuinslang. Het afvoerwater kan opgevangen worden in een bak of zelfs aangesloten worden op een andere afvoerverziening. 

Voor het koken kan u kiezen tussen een Teppanyaki of kookplaat met grill. De geïntegreerde koelbox houdt uw drank koel tijdens de warme zomermaanden. 

U8 is het kleine broertje van de U1.
Deze bar is vervaardigd uit dezelfde materialen als de U1.  
Naast Teppanyaki bar, kan de U8 ook
 dienst doen als discobar of champagnebar.
Met uw logo of gepersonaliseerde publiciteit kan u deze bar volledig binnen uw concept laten passen. Om in de sfeer te komen kan u bij avond de geïntegreerde Led verlichting aanzetten.

bottom of page